TS Websites

Conversie Optimalisatie

Heeft uw website genoeg bezoekers, maar levert het niet het gewenste rendement op? Overweeg dan conversie optimalisatie, de methode om uw omzet te laten groeien!

Conversie optimalisatie

Krijgt u al veel verkeer op uw webshop of website, maar heeft u het idee dat er niet voldoende rendement wordt behaald? Wilt u de orderwaarde van de gemiddelde bestellingen verhogen of vraagt u zichzelf wel eens af waarom potentiële klanten op het laatste momenten toch besluiten niet te bestellen? Dan is het een ideaal moment voor het inschakelen van een conversie optimalisatie specialist.

 

Wat houd conversie optimalisatie precies in?

Er zijn een hoop factoren die invloed hebben op het gedrag van de potentiële klant op uw website. Denk bijvoorbeeld aan de kleur van de buttons, de inhoud van content, usability, zoekfuncties en het orderproces. Door de prestaties en pagina’s inzichtelijk te brengen en verschillende paginavarianten te testen achterhaalt u welke element de doorslag geeft voor uw bezoekers. Indien we in kaart hebben gebracht wat de doorslag geeft kunnen we dit aspect verder optimaliseren door diverse varianten toe te passen. Uiteindelijk zal een variant het beste resultaat geven en dit is uw ultieme conversie trigger voor het betreffende element. Welke elementen kunnen we allemaal verbeteren? Dit komt duidelijk naar voor in onze conversie meting, waarbij we de website en het gedrag van de potentiële klanten grondig doornemen. Hierdoor hebben we een duidelijk beeld waar de potentiële klant afhaakt. Dit proces noemen we conversie optimalisatie. Kort gezegd, een website zo inrichten, dat bezoekers converteren! De achterliggende gedachten van conversie optimalisatie is het verhogen van uw omzet uit nieuwe en bestaande bezoekers. Omzetgroei kunt u namelijk bewerkstelligen door verkeer te kopen, maar u kunt ook de voorgenoemde elementen verbeteren waardoor u uiteindelijk op een natuurlijke wijze meer bezoekers zult generen die leiden tot potentiële sales.

 

Wat kan TS Websites voor u doen?

Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen met betrekking tot conversie optimalisatie? Neem vrijblijvend contact met ons op en vraag de gratis conversie optimalisatie check aan. Wij zullen uw website daarna kort analyseren met aanbevelingen. Aan de hand hiervan kunnen we een doelgericht plan opstellen. Kom gerust langs op de koffie!

 

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!