TS Websites

E-mail Marketing

E-mail Marketing is een van de meest effectieve marketing technieken. Wilt u uw leads en omzet vergroten, neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij informeren u graag over de mogelijkheden met E-mail Marketing.

E-Mail Marketing

Veel mensen denken tegenwoordig dat mailen langzamerhand uit de wereld verdwijnt door de opkomst van social media en andere technologische ontwikkelingen. Wij begrijpen de gedachtegang hierachter, echter is dit niet waar. E-mail blijft één van de belangrijkste onderdelen op het gebied van online marketing. E-mail marketing is zelfs voor de derde achtereenvolgende jaar verkozen tot het belangrijkste en meest effectieve online marketing kanaal. SEA werd hierbij in de verte achtergelaten. Het is dus wel echt iets wat opgenomen dient te worden in uw online marketing strategie en wij helpen u hier graag bij. Verover de markt met gerichte e-mail campagnes, volg oude relaties op en bereik mensen wanneer ze iets nodig hebben van u. Wij garanderen u dat e-mail marketing leidt tot sales. In combinatie met zoekmachine optimalisatie zijn wij van mening dat e-mail marketing een van de meest effectieve marketing kanalen is.

 

Het bereiken van de juiste personen?

Wij hebben veel ervaring in de afgelopen jaren opgedaan met betrekking tot marketing en kunnen voor u de perfecte campagne opzetten. Onze campagnes hebben bewezen dat onze werkwijze leidt tot meer leads, meer verkopen of meer bezoekers naar uw website. U bepaalt welke conversies u wilt vergroten en wij richten de campagnes geheel voor u in. Wilt u ook meer conversies behalen met behulp van marketing? Plan dan vrijblijvend een gesprek in zodat wij u alle details en resultaten kunnen laten zien. Kom gerust langs op de koffie!

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!