TS Websites

Google Adwords Specialist

Heeft u een website, maar converteert deze niet zoals u wenst? Overweeg dan Google Adwords, een betaalde manier waar u pas betaald indien er op uw website wordt geklikt. Lees hieronder meer!

Google Adwords Specialist

Waarschijnlijk heeft u een webshop of een website en biedt u diensten en/of producten aan, maar u heeft waarschijnlijk niet de sales die u wilt, dan kan Google Adwords een uitstekend kanaal zijn om uw producten en/of diensten te promoten. Slimme en relevante campagnes leveren nieuwe leads en klanten op. Onderzoek heeft aangetoond, dat als u Google Adwords goed inzet u het dubbele eruit kunt halen. Het is echter niet voor elke branche een passend marketing manier. Hierover kunt u hieronder meer lezen. Aangezien het een betaalde manier van adverteren is, is het belangrijk om een goede Google Adwords specialist in te huren.

 

Google Adwords Specialist altijd effectief?

Ik krijg vaak de vraag of het inhuren van een Google Adwords specialist altijd effectief is. Nou, dat is niet altijd het geval. Het is natuurlijk belangrijk om te kijken wat uw bruto marge op een product is en hoe uw concurrenten omgaan met Google Adwords. Stelt u voor dat een bepaald product een gemiddelde CPC (cost per click) heeft van €0,80 en uw bruto winst marge € 1,20 is, dan heeft u €0,40 cent winst, echter moet elke lead dan leiden tot een sale en dit is onmogelijk. Google Adwords kan ook worden ingezet zijnde naamsbekenheid. Wij doen altijd eerst een uitgebreide analyse. Tijdens deze analyse komt naar voren of het inhuren van een Google Adwords Specialist een passende keuze is binnen de online marketing strategie voor uw website. Is dit niet het geval, dan denken wij graag met u mee en zoeken we andere oplossingen om uw online sales te vergroten. Mocht u nog meer informatie hebben met betrekking tot Google Adwords, dan kunt u altijd contact met ons opnemen of kom vrijblijvend langs op de koffie!

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!