TS Websites

Linkbuilding

Linkbuilding is cruciaal als u goed wilt scoren in de zoekmachines van Google. Lees op deze pagina meer informatie omtrent linkbuilding. Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!

Wat is linkbuilding?

Zodra uw website geoptimaliseerd is, dan is het van belang dat de juiste websites verwijzen naar uw website. Het verkrijgen van kwalitatieve links naar uw website heet in vakjargon linkbuilden. Kortom komt het erop neer om het verkrijgen van links waardoor Google ziet dat uw website autoriteit opbouwt en dus relevant is voor potentiƫle bezoekers. Zodra Google met haar systeem ziet dat uw website waardevol is, dan zal uw positie binnen de zoekmachine van Google sneller stijgen. Hedendaags zijn er veel speculaties wat en hoe het algoritme van Google nou precies werkt, maar dit is geheim. Wel heeft Google tijdens haar laatste conferentie aangegeven dat content en linkbuilding een van de belangrijkste aspecten is hoog het scoren in de zoekmachines. Linkbuilding is een must wil je hoog scoren binnen Google. Links kopen kan ook een goede optie zijn.

 

Kwalitatieve linkbuilding

Het doel van linkbuidling is om uw autoriteit te vergroten op het internet. Hierdoor gaat u met bepaalde zoekwoorden hoger scoren in de zoekmachines van Google. Het is daarom van belang dat er relevante links binnen komen op de betreffende pagina met het juiste zoekwoord daarin verwerkt. Veel mensen denken dat het verzamelen van zoveel mogelijk links goed is voor uw autoriteit, echter heeft Google een spam filter waardoor dit niet slim is. U moet echt kijken naar kwalitatieve links met hoge waardes. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan DA (domein autoriteit), PA (Page autoriteit), TF (Trust flow) en CF (Citation Flow). Wij helpen u graag hierbij. Zo kunnen wij voor u een strategie uitstippelen zodat u de werkzaamheden zelf uitvoert. Daarnaast is het ook mogelijk om de gehele linkbuilding aan ons uit te besteden. Door diverse tools kunnen wij succesvolle linkbuidling campagnes opzetten. Benieuwd naar resultaten? Neem dan gerust contact met ons op!

Besteed uw linkbuilding uit!

Wij zorgen voor linkbuilding campagnes die bestaan uit zoekmachine-vriendelijke links. Wij doen dit niet door links te kopen of uit te wisselen met andere bedrijven. Onze linkbuild technieken zijn dus volledig legaal (white hat). Ga nooit in zee met partijen die links kopen of gebruik maken van anti vriendelijke methodes (black hat). Daarnaast monitoren wij ook de ontwikkelen en analyseren we de links continue, hierdoor blijft u voor op uw directe concurrenten. Onze succesvolle linkbuilding campagnes hebben erin geresulteerd dat onze klanten zeer tevreden zijn met onze diensten en hoog scoren binnen de positionering van Google. Wij houden u ook maandelijks op de hoogte met rapportages die op maat gemaakt worden. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Kom gerust langs op de koffie!

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!