TS Websites

Online Coaching

Heeft u tijd beschikbaar voor online marketing activiteiten, maar weet u niet hoe te beginnen? Wij bieden online coaching aan waarbij wij de strategie bepalen en u de uitvoerende werkzaamheden verricht. Hierdoor bespaart u kosten en heeft u hetzelfde resultaat.

Online Coaching:

Bent u op zoek naar een online specialist die uw online rendement kan verhogen, dan bent u bij ons op het juiste adres. Wij zijn een jong en dynamische organisatie die voor succes en resultaat gaat. Gedurende onze samenwerking zijn wij uw online sparringpartner en zullen wij er alles aan doen om resultaten te boeken. We merken tegenwoordig dat diverse onderneming een beperkt marketing budget hebben en zodoende niet de gehele marketing kunnen uitbesteden. Hierdoor hebben wij de online coaching sessies in het leven gebracht. De achterliggende gedachten hiervan is, dat wij vinden dat iedereen een kans verdient om goed gevonden te worden op het internet om zodoende zijn/haar succes te behalen. Door deze online coaching sessies zult u de uitvoerende werkzaamheden verricht in het kader van kostenbesparing.

Wat kan ik bij online coaching verwachten?

Gedurende de online coaching sessies zullen wij afhankelijk van het budget een plan opstellen. We zullen hierbij vooral de review rol op ons nemen en zullen wij u begeleiden tot het behalen van online successen. Wilt u beter gevonden worden op Google? Of wilt u wat doen aan uw social media marketing, maar weet u niet hoe? Wij stellen een gestructureerde plan op die uiteindelijk zal leiden tot een groei van uw potentiƫle doelgroep, dat kan leiden tot een hogere omzet. Wij gaan voor succes, u ook?

Online strategie

Hoe vertaalt u het koopproces van uw doelgroep op een goede manier naar een effectieve manier? Wat is eigenlijk de optimale budgetverdeling tussen verschillende marketing kanalen die passen bij uw doelstellingen? Wij helpen u graag bij het ontwikkelen van een doordachte en integrale online marketing strategie. Wij geloven in het succes van een integrale online marketing aanpak. Een aanpak die optimaal aansluit bij uw doelgroep en die bij uw organisatie past wat uiteindelijk zal resulteren in verkopen en klantloyaliteit.
Om dit te kunnen realiseren hebben wij de Audit of Online Marketing (AOOM) ontwikkeld. Door behulp van deze audit weet u precies de potentiƫle marketingkanalen, proposities en platformen. Daarnaast kunt u deze optimaal op elkaar af stemmen. Ook analyseren we meerdere componenten om ervoor te zorgen dat uw toekomstige marketing methode optimaal aansluit bij uw doelen en wensen. Wij zijn als geen ander bureau in staat om diverse strategisch-organisatorische uitdagingen met u aan te gaan. Bent u ook toe aan groei van uw onderneming? Neem dan contact met ons op!

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!