TS Websites

Social Media Marketing

Door het effectief inzetten van social media kunt u uw naamsbekendheid vergroten. Daarnaast kunt u koopgedrag beïnvloeden en meer sales online generen uit uw social media kanalen.

Gratis Social Media Analyse

Bent u benieuwd hoe u ervoor staat met uw social imperium? Doe de gratis social media analyse en krijg een uitgebreide analyse met betrekking tot uw social media.

Social Media Marketing voor succes!

Onderzoek en Advies

Wij bekijken eerst de huidige situatie. Waar sta je momenteel en waar liggen de kansen en hoe kunnen we deze benutten om via social media meer online sales te generen.

Een social imperium

Wij helpen u bij het opbouwen van een social media imperium. Reeds opgeleverde projecten hebben aangetoond, dat dit leidt tot klanttevredenheid en meer sales.

Content creatie

Het gebruik van de juiste content zorgt ervoor dat uw klanten betrokken raken bij uw social pagina met als resultaat klantgebondenheid wat leidt tot sales.

Coaching

Wilt u uw social media kanaal aanpakken, maar weet u niet hoe? Wij helpen u graag met het opzetten en begeleiden van een strategie, die u zelf kunt uitvoeren!

Social Media Marketing:

Het hebben van effectieve social media marketing strategie kan u helpen om uw business te vergroten en meer betrokkenheid bij uw doelgroep te genereren. Tegenwoordig kunnen we niet meer zonder social media en wordt het steeds belangrijker om op social media goed en professioneel zichtbaar te zijn. Wij helpen u graag om uw social media te beheren en uw content in te plannen. Zo kunnen wij onder andere social media advertenties opzetten en zorgen dat deze zichtbaar worden voor een specifieke doelgroep. Zo zijn bijvoorbeeld Facebook, Instagram, LinkedIn en Twitter in staat om uw product of dienst onder uw doelgroep onder de aandacht te brengen. Door de expertise die wij op dit gebied hebben opgedaan kunnen wij u helpen om de advertenties effectief te creëren en in te zetten. Het is ook mogelijk om volledige beheer uit te besteden. We horen vaak ”we hebben geen tijd voor social media” We hoorde dit zo vaak en vonden dit enorm zonde, om deze reden hebben wij ons gespecialiseerd in onder andere social media marketing. Wij kunnen u een passende oplossing bieden, namelijk het creëren van professionele en originele content voor uw social media kanaal. Hierdoor komt u professioneel over, heeft u geen omkijken meer voor het bijhouden en loopt u geen sales mis. Wij kunnen voor elke budget een passende oplossing creëren. Neem vrijblijvend contact met ons op of doe de gratis analyse.

 

Basis pakket Social Media Marketing:

Zoals hierboven vermeldt bieden wij voor elke onderneming een passende oplossing en dus ook voor low budget klanten, namelijk het basis pakket. Het basis pakket social media marketing is ideaal voor bedrijven die hun eerste stap willen zetten in de wereld van social media. Door te beginnen bij één LinkedIn, Twitter, Instagram of Facebook account kunt u de mogelijkheden ontdekken en de kansen gaan inzien die social media met zich meebrengt. Indien wij u hebben overtuigd over de kracht van social media is het altijd mogelijk om uit te breiden naar een groter pakket. Bij het basis pakket gaan we uw social media kanaal inrichten en vervolgens beheren. We gaan iedere week op zoek naar relevante en aantrekkende berichten die u dient te controleren op branche expertise. Daarnaast zullen wij in het begin contact houden met de klanten in overleg met u. Hierdoor zullen we het aantal likes en/of volgers vergroten. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen met het basis pakket? Neem dan gerust contact met ons op!

Waarom TS Websites

Wij zijn uw online sparringspartner. Wij helpen u met alle online vraagstukken waaronder social media marketing. We zetten een effectieve social media strategie op, die ervoor zorgt dat uw business wordt vergroot en ook vergroten we uw betrokkenheid van klanten.
Het word steeds belangrijk om professioneel zichtbaar te zijn op diverse social media kanalen. Wij kunnen u hierbij uitstekend helpen en zorgen dat uw content ingepland wordt. Wij creëren onder andere social media advertenties en zorgen dat deze zichtbaar worden binnen de doelgroep van uw onderneming. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Doe tevens ook de gratis check via deze pagina en kom er vrijblijvend achter wat beter kan.

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!