TS Websites

Webhosting

Wilt u een professionele onderneming, die 24/7 paraat staat voor uw hosting? Bekijk deze website over onze hosting diensten!

Waarom TS Webhosting?

U

Wekelijke Back-ups

Wij maken wekelijks back-ups van uw website. Deze zullen wij opslaan en zo nodig herstellen. Zo voorkomt u, dat uw website in een keer verdwenen is.

g

7 dagen per week helpdesk

Wij kunnen u 24/7 ondersteuning bieden en dit ook garanderen. Heeft u een probleem en moet iets dringend opgelost worden? Geen probleem wij helpen u graag!

j

99,9% Up-time garantie

Door onze super servers kunnen wij u een uptime garanderen van maar liefst 99,9%. Uw website zal nooit stil komen te liggen en zal altijd blijven draaien op onze servers.

Niet tevreden? Geld terug!

Zoals u wellicht merk zijn wij van kwaliteit. Bent u niet direct tevreden met onze diensten, dan krijgt u direct uw geld terug. We hebben het nog nooit meegemaakt.

Webhosting

Wij zijn een grote aanbieder van webhosting pakketten. De reden hiervoor is vanwege de uitstekende prijs-kwaliteit verhouding. Het is bij ons namelijk al mogelijk om goedkoop en eenvoudig webhosting aan te schaffen. Indien u dit doet zullen wij zo snel mogelijk alles verhuizen waardoor u dus direct gebruik kunt maken van uw hosting. Aangezien wij een grote hosting partij zijn hebben wij de kennis om u beter kwaliteit aan te bieden tegen een lager tarief. Ook hebben wij geen overbodige kosten die wij doorberekenen in onze prijzen. Wij hebben een zeer uitgebreide hosting platform met verschillende soorten pakketten. Omdat wij gebruik maken van high quality cloud services kunnen wij betere snelheden en up-times garanderen dan de meeste webhosting bedrijven. Mocht dit niet het geval zijn, dan wordt deze direct opgenomen op een andere stand-by server om ervoor te zorgen dat uw website altijd online blijft. Wij zijn een jong maar innovatief en snel groeiend bedrijf dat geen seconde stil staat. Wij blijven onszelf continue ontwikkelen om de beste producten en diensten te leveren tegen de scherpste prijzen. Heeft u meer vragen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Meer informatie over webhosting

Bij ons is webhosting al mogelijk vanaf € 0,99 per maand en hierdoor zijn wij een van voordeligste partijen in de Benelux waar u een website kan hosten. Daarnaast helpen wij u ook bij het opzetten en het eventueel overzetten. U heeft wellicht geen verstand van hosting vandaar een korte uitleg. Hosting is een ander woord voor het huren van een stukje opslag en geheugen van een server. Op dit stukje server kunt u bijvoorbeeld uw website bouwen of dit stukje gebruiken om te e-mailen vanuit uw domeinnaam. Wij bieden de meest optimale hosting pakketten aan. Kom gerust eens langs op de koffie!

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!