TS Websites

Webshop laten maken

Een professionele webshop laten maken op maat? Wij kunnen tegen een gereduceerd tarief volledig responsieve webshops creëren. Benieuwd? Lees dan gerust verder!

Wilt u ook een professionele webshop?

Wij bieden passende oplossingen voor elke onderneming als het gaat om webshops. Er is tevens ook een mogelijkheid om een maandelijks pakket af te sluiten in plaats van één betaling. Wij denken graag met u mee en creëren samen met u een webshop die alles zal overtreffen. Gaat u het avontuur met ons aan?

Waarom een professionele webshop laten maken?

Volledig Responsief

Alle webshops die wij creëren worden zo gemaakt dat de webshop door iedereen toegankelijk is en op elke apparaat. Hierdoor loopt u geen sales mis via bijvoorbeeld de telefoon.

Scherp geprijsd

Bij ons betaald u nooit teveel voor uw webshop. Elders goedkoper gezien, dan kijken we graag met u naar een oplossing. Wij streven naar de beste prijs-kwaliteitsverhouding.

Goed scoren in Google

De webshops die wij creëren zijn uitstekend voor de zoekmachines zoals Google. Wij helpen u tevens met het opzetten van de eerste campagne indien u een webshop afneemt.

Gebruiksvriendelijk

Onze webshops zijn eenvoudig te beheren. U kunt eenvoudig aanpassingen verrichten in de webshop waardoor u geen dure webdesigner hoeft in te zetten voor elke aanpassing.

Webshop laten maken

Wij bouwen voor zowel grote als kleine ondernemingen professionele webshops. U krijgt bij ons een webshop op maat ongeacht het budget, dat u ter beschikking heeft. Wij vinden namelijk dat de webshop goed moet aansluiten op uw organisatie. De websites die wij realiseren worden altijd gebouwd door professionals en bevatten de nieuwste technologieën. Alle webshops zijn volledig responsief en schalen automatisch mee naar de grootte van het beeldscherm. Geen standaard templates, maar echt maatwerk, daar gaan wij voor. Indien u kiest voor een webshop van TS Websites kunnen wij u garanderen dat u tevreden bent, zo hebben wij ook de tevredenheidsgarantie. Bent u niet tevreden met de webshop, dan hoeft u niets te betalen! Bij een webshop laten maken komt veel kijken en dat begrijpen wij ook, daarom krijgt iedere afnemer van een webshop een gratis cursus waarbij we u de in en outs leren omtrent de website. Wij kunnen ook de webhosting verzorgen, dit houdt in dat wij de webshop online houden en tevens onderhoud verrichten waar nodig. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op!

 

Volledig responsief webshop laten maken

Webshop laten maken die volledig responsief is? Wij realiseren alleen webshops die volledig responsief zijn, dit houdt in dat de webshop mee schaalt met elke grootte van het betreffende apparaat. Of uw potentiële klant nou op de computer, tablet of smartphone zit ze zullen altijd over een optimaal beeld en orderproces beschikken, waardoor u geen sales misloopt. Ook implementeren wij de beste software in de webshop waardoor uw klanten zo optimaal mogelijk gebruik kunnen maken van de webshop. Tegenwoordig shoppen steeds meer mensen via hun telefoon en daarom is het steeds belangrijker om een webshop te hebben die volledig responsief is!

 

Eigen CMS-Systeem

Wij ontwikkelen webshops met een eenvoudig CMS-systeem. Dit houdt in dat iedereen in staat is om zelf in te loggen en eenvoudig aanpassingen te verrichten aan zijn/haar webshop. Wij vinden het namelijk belang dat de webshop eenvoudig moet zijn en dat men weet hoe er aanpassingen verricht moeten worden. Service en kwaliteit zijn values waar wij altijd naar streven. Ook krijgt u bij het aanschaffen van een webshop zoals hierboven reeds genoemd altijd gratis coaching omtrent de webshop. Door deze training weet u precies wat u moet doen en hoe het CMS werkt. Mocht u daarnaast nog vragen hebben? Geen probleem, wij helpen u graag gratis!

 

Conclusie webshop laten maken

Een webshop laten maken vergt veel kennis en wij beschikken hier als geen ander over. Wij realiseren webshops naar uw wensen en denken met u mee voor de optimale oplossing. Wij zijn uw partner op online gebied en zullen er alles aan doen om een zo optimaal mogelijke webshop neer te zetten, die naar uw wens en doelen wordt gemaakt. Heeft u na afloop van de webshop ontwikkeling nog vragen, dan zullen wij u altijd helpen. Je merkt dat veel internetbureaus factureren voor kleine aanpassingen die zij verrichten, maar TS Websites niet. Komt u er niet uit, trek dan gerust aan de bel. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op en wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden tot een professionele webshop.

 

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!