TS Websites

Website laten maken

Wilt u een professionele website laten maken? Bekijk dan deze pagina en vind alle informatie omtrent professionele websites!

Wilt u ook een professionele website?

TS Websites biedt passende oplossingen voor elke onderneming. Zo kunt u ervoor kiezen om de website in een keer te betalen, maar het is ook mogelijk om tegen een maandelijks tarief de website te laten maken. Gaat u het avontuur met ons aan?

Waarom een professionele website laten maken?

Volledig Responsief

Alle websites die wij creëren zijn volledig responsief, dit zorgt ervoor dat uw website toegankelijk is voor iedereen op elk apparaat, wat de gebruiksvriendelijkheid bevorderd.

Scherp geprijsd

Bij ons betaald u nooit teveel voor een professionele website. Daarnaast kunt u zelf kiezen voor een eenmalige of een maandelijkse betaling voor uw professionele website.

Goed scoren in Google

Onze professionele websites zijn voorzien van de meest up-to-date technieken om zo hoog mogelijk te scoren in Google. Wij helpen u bij het bedenken van een online strategie!

Gebruiksvriendelijk

Onze websites zijn eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Daarnaast kunt u eenvoudig aanpassingen verrichten in het systeem waardoor u niet continue betaald per aanpassing.

Website laten maken

Wilt u een website laten maken, die binnen een aantal dagen al online staat zonder teveel gedoe? Wij creëren scherp geprijsde, professionele websites die u eenvoudig zelf kunt onderhouden. Onze websites worden meestal gecreëerd in WordPress waardoor er een mogelijkheid ontstaat dat u onbeperkt aantal pagina’s kunt maken. Aangezien wij van mening zijn, dat iedereen een kans moet krijgen om zich online professioneel te profileren leveren wij onze website tegen een zo scherp mogelijk tarief. Wij zullen zelfs teksten schrijven en afbeeldingen kiezen, die u vervolgens kunt goedkeuren. Na het opleveren van de website geven wij altijd gratis coaching. Mochten er gedurende periode aanpassingen nodig zijn, dan hoeft u geen specialist in te huren. Wij zorgen ervoor dat u beschikt over de benodigde kennis om zelf de website te onderhouden en mocht u er echt niet uitkomen, dan zullen wij u altijd helpen! Wij zijn een full service internetbureau die voor kwaliteit en service gaat. Gaat u uw eerste online succes aan met ons?

 

Responsieve website laten maken

Website laten maken die volledig responsief is? Wij creëren alleen websites die volledig responsief zijn, dit houdt in dat de website mee gaat met elke afmeting van het betreffende apparaat. Of uw klanten op de computer, tablet of smartphone zitten, ze zullen altijd over een optimaal beeld beschikken waardoor u geen klanten misloopt. Wij implementeren tevens de beste software zodat uw klanten altijd optimaal gebruik kunnen van uw website. Een responsieve website is erg belangrijk voor zowel gebruiksvriendelijkheid als voor de vindbaarheid van uw website in de zoekmachines.

 

Eenvoudig CMS-Systeem

Een website laten maken met een eenvoudig CMS-systeem? Wij ontwikkelen websites die in WordPress worden gecreëerd met een systeem waarbij het voor iedereen toegankelijk is om aanpassingen te verrichten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat een website gebruiksvriendelijk is zodat iedereen aanpassingen kan verrichten op elk gewenste tijdstip. Service en kwaliteit, daar gaan wij voor. Daarnaast krijgt u ook nog gratis coaching met betrekking tot het CMS-systeem zodat u precies weet hoe het systeem werkt. Door deze oplossing betaald u niet voor elke aanpassing op de website zoals bij de meeste webdesigners. Mocht u er niet uitkomen, dan helpen wij u gratis!

 

Conclusie website laten maken:

Een professionele website laten maken kunt u dus eenvoudig via ons laten realiseren. Wij creëren de website naar uw wensen en denken met u mee. Wij zijn uw partner op online gebied en zullen er alles aan doen om u zo optimaal mogelijk te ondersteunen. Mocht u tussentijds of na afloop nog vragen hebben, dan zullen wij u altijd begeleiden. Meeste webdesigners werken op uurtarief, maar wij niet! Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag vrijblijvend over de mogelijkheden tot een professionele website laten maken.

 

 

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!