TS Websites

Zoekmachine Optimalisatie

Op deze pagina treft u alle informatie aan omtrent zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO genoemd. Heeft u nog vragen, dan kunt u altijd contact met ons opnemen!

Wilt u meer bezoekers naar uw website trekken?

Dan is zoekmachine optimalisatie de geschikte methode. Het doel van zoekmachine optimalisatie is namelijk om meer bezoekers te generen vanuit de zoekmachines van Google. Het gaat om een niet-betaald zoekmachine optimalisatie genaamd SEO (Search Engine Optimalization). Tijdens het proces verbeteren we uw website met als doel meer bezoekers te generen uit zoekmachines die op natuurlijke wijze op uw website terecht komen. Lees hieronder de volledige uitleg omtrent Zoekmachine optimalisatie.

U

Onderzoek en Advies

Wij onderzoeken als eerst de huidige zoekmachine optimalisatie situatie. Waar staat u en waar liggen de kansen. Door dit proces kunnen we een zo optimaal mogelijk advies geven met betrekking tot de beste zoekwoorden en strategieën.

g

Website optimalisatie

Indien u goed wilt scoren met uw website in Google heeft een geoptimaliseerde website nodig. Hierbij kunt u denken aan website techniek, onpage optimalisatie en zoekwoordgebruik. Wij zorgen dat het staat als een huis.
j

Content creatie

Content is erg belangrijk bij optimalisatie van uw website en zorgt voor snelle indexering van uw website. Hierbij kijken wij alleen niet naar standaard zoekwoorden maar zorgen wij voor content met de ideale mix erin verwerkt.

Linkbuilding

Een van de belangrijkste elementen is linkbuilding, dit houd in wat de huidige autoriteit is van uw website. Bent u populair dan wordt u sneller geïndexeerd en hoger getoond. Onze specialisme is linkbuilding, gaat u het avontuur met ons aan?

Zoekmachine optimalisatie – SEO, wat is het?

Zoekmachine optimalisatie wordt ook vaak SEO genoemd. SEO staat voor Search Engine Optimalisation. Het doel van een SEO traject is om ervoor te zorgen, dat een website sneller wordt gevonden binnen zoeksystemen zoals Google. Door het hoger scoren met een relevant zoekwoord zult u op lange termijn meer organisch zoekveer generen naar uw website. Bij een succesvolle SEO traject moet men rekening houden met een aantal aspecten waaronder content strategie, gebruiksvriendelijkheid, zoekwoorden, linkbuilding en techniek. Google gaat ook voor kwaliteit en indien uw website is geoptimaliseerd zult u hoger scoren met uw website. Daarnaast zullen uw potentiële klanten ook beter door de site kunnen navigeren, een win-win situatie.

 

Wat kost zoekmachine optimalisatie?

Vaak krijgen wij de vraag wat kost een zoekmachine optimalisatie traject? Echter is dit een vraag die erg mogelijk te beantwoorden is. Elke website is anders, elke website heeft andere doelstellingen, elke website heeft een ander doelgroep met een bepaalde populariteit. Daarnaast moeten wij ook kijken naar de concurrentie op bepaalde zoekwoorden en het budget van de klant zelf. Wij hanteren een uurtarief die vele male lager is dan onze concurrenten voor dezelfde kwaliteit, dit komt mede door onze visie waarbij we iedereen tegen een toegankelijke prijs online willen professionaliseren. Aan de hand van dit uurtarief spreken wij een maandelijks budget af. Omdat wij ook kennis hebben van de financiële sector helpen wij u tevens bij het bepalen van een geschikt budget en welke marketing kanaal het meest optimale is voor uw website. Daarnaast ontvangen onze klanten maandelijks een uren verantwoordingsbestand waarin exact staat welke werkzaamheden wij hebben uitgevoerd. Transparantie staat bij ons hoog in het vaandel.

 

Waarom TS Websites kiezen als zoekmachine specialist?

TS Websites is een bedrijf, dat zo is ingericht dat we de kosten zo laag mogelijk houden zodat u blijvend een lagere prijs betaald voor zoekmachine optimalisatie. De zelfde kwaliteit als dure marketing bureaus, maar dan met een scherp tarief. Daarnaast zijn wij meer dan alleen een zoekmachine specialist. Wij zijn uw online partner en helpen u met alle online vraagstukken. Kwaliteit, service en succes dat zijn de kenmerken waar wij voor staan en voor gaan! Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Komt u langs voor een vrijblijvend gesprek op ons kantoor in Elst of Arnhem?

Laten we starten!

Bent u klaar voor een echte verandering? Laten we samen voor succes gaan!